Kapsalon Christopher's
Hemelingenstraat 15 | Tongeren, 3700 | Tel: +32 12 45 35 13

Onze Merken


Medavita

Medavita

Medavita is een merk dat op en top Italiaans is. Gebaseerd op de schoonheid die de natuur ons te bieden heeft, gaan de onderzoekers op pad om in respect en harmonie met deze natuur een product te ontwikkelen dat een weldaad is voor het menselijke haar. Het gaat hier uiteraard om een perfecte mix van werkzame ingrediënten met minutieus bereken de verhoudingen van werkzame stoffen. Zo is onze Lotion Concentrée, een product tegen haaruitval, reeds jaar en dag ongewijzigd. Het recept, samengesteld door een Zwitserse apotheker, blijft een geheim, maar de resultaten blijven dit zeker niet.

Read More
Aloxxi

Aloxxi

Aloxxi heeft al meerdere jaren zijn positie kunnen behoud en in zijn thuisland, de Verenigde Staten. Dit merk gaat prat op zijn resultaten. Het kleurt de haren met respect voor de gezondheid, de glans en de jeugdigheid van het haar. Zonder het haar te verzwaren, geven onze kleuren een stralend resultaat. Het is niet voor niets dat zelfs de filmsterren dol zijn op dit merk. Een natuurlijker resultaat dan dit kan immers niet.


No Inhibition

No inhibition

No Inhibition – Age Renew is een vrij nieuw merk onder onze dienstverlening. We noemen het onze botox voor het haar. Door een verhouding hyaluronzuur, rooibos en melitane dringt het product door tot in het diep ste van je haar. Dit om de jeugdigheid van je haar helemaal terug naar boven te brengen. In amper 20minuten heb je er een behandeling opzitten. Het resultaat blijft echter veel langer. Een product dat zeker de moeite waard is om te ontdekken.

Read More